ALINA KOLUS

Zywność powinna być zdrowa ale też urozmaicona. Możemy odejść od rutyny i stworzyć nowe produkty zachwycające smakiem. Zielone smażone pomidory nadają się i do czytania i do smakowania..

Do żywności trzeba podejść z sercem..Można ugotować ciepły posiłek i częstować biednych i potrzebujących. Zawsze wspieram i popieram takie akcje organizowane przez różne organizacje, stowarzyszenia czy po prostu po sąsiedzku z ludzkiej życzliwości..
Nic się nie może zmarnować..Jedzenie można przyrządzić nawet w spartańskich warunkach.Nawet jak zostanie nam tylko mąka i woda...można przyrządzić posiłek..Ogranicza nas tylko wyobraźnia..
← Zobacz wszystkie zgłoszenia
Banki logo

Federacja Polskich Banków Żywności to 31 Banków Żywności działających na terenie całego kraju. Wszystkie są organizacjami pozarządowymi o statusie stowarzyszenia lub fundacji. Razem tworzą związek stowarzyszeń o statusie OPP.