Katarzyna Balcewicz

Śniadania są podstawą, także dbam o to aby było nie tylko kolorowo, zdrowo, ale w odpowiedniej ilości. Zasada jaka panuje w moim domu “nie marnujemy żywności i przygotowujemy tyle jedzenia ile w stanie są zmieścić nasz żołądek” na dobre wpisała się w nasze rodzinne motto.

Wykorzystujemy dobrodziejstwa jakie daje nam natura i własna działka, także przygotowuję przetwory na zimę...i nie ma jak własnej roboty ciasto z ekologicznej uprawy.
Nie marnuję produktów, a z pozostałości przygotowuję świetne maseczki....często produkty domowego użytku są wspaniałą alternatywą dla poprawy urody.
← Zobacz wszystkie zgłoszenia
Banki logo

Federacja Polskich Banków Żywności to 31 Banków Żywności działających na terenie całego kraju. Wszystkie są organizacjami pozarządowymi o statusie stowarzyszenia lub fundacji. Razem tworzą związek stowarzyszeń o statusie OPP.